Kloi Kardašijan ućutkala pratioce nakon što su je napali zbog novog izgleda

Agencije
Kloi Kardašijan ućutkala pratioce nakon što su je napali zbog novog izgleda

Kada je fanovi napadnu, ona se ovako sa njima obračunava.

Kloi Kardašijan je odlučila da neće obraćati pažnju na komentare mržnje i kritike koje dobija na društvenoj mreži Instagram i odvojila je vrijeme da na svojoj posljednjoj fotografiji očisti sve negativne komentare i ostavi samo one pozitivne, da bi na kraju ugasila opciju komentarisanja na njenoj objavi. Korisnici su je optužili da je povećala usne ubrizgavajući silikone u njih, te kako joj to ne stoji i da treba da ih “izduva”.

“Vidimo šta si uradila, žao mi je ali si preterala, izgleda užasno”, jedan je od komentara ostavljenih na njenoj objavi.

Ostali su komentarisali kako je čak i operacija nosa prošla loše, te kako više ne treba da pokušava da popravi svoj izgled plastičnim operacijama.

Prije nego što je očistila i ugasila komentare, odgovorila je kako ne može da vjeruje svim komentarima i kritikama koje dobija.

“Sada mislite i da sam oči operisala? O Bože... Vi stvarno pretjerujete. Ali dobro, vjerujte u ono u šta želite. Ja sam svakako dobro”, napisala je. Ovo nije prvi put da je Kloi kritikovana zbog objava na Instagramu, posebno zbog fotografija s plaže na kojoj je Kloi sa ćerkom, piše klix.ba. Tada su je optužili da koristi svoje dijete kao neku vrstu ukrasa i modnog dodatka za fotografije na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana