Ким Кардашиан показала резултате "болног, али вриједног" третмана затезања стомака

Kliks
Foto: Instagram

Америчка ријалити звијезда Ким Кардашиан открила је на својим друштвеним мрежама да се подвргнула још једном третману зарад доброг изгледа.

На свом Инстаграму, Ким је подијелила фотографију свог стомака након што се подвргнула третману његовог затезања, показавши том приликом резултате.

"Мислим да је ово мој омиљени ласер. Болан је, али се исплати", написала је Кардашиан уз фотографију на којој се примијети црвенило које се проширило овим дијелом њеног тијела.

Мајка четверо дјеце већ је раније доказала да је ради љепоте спремна претрпјети свашта, па и мало боли, а и даље често зна доћи у центар позорности због импресивне фигуре у бикинију, што и јесте њен циљ.

Она, такође, пуно пажње посвећује и његовању свога лица. Иако инсистира на томе да никада није имала филере у уснама или образима,  звијезда је у једном од интервјуа признала да је на челу радила ботокс.

Страст према његовању коже дијели и са својим дечком Петеом Давидсоном који је од ње млађи 13 година.
"То је једна од главних ствари које нас повезују. Идемо заједно дерматолозима, заједно си истишћемо приштиће", признала је једном кроз смијех.

 Ким и Пит забављају се од октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана