Kim Kardašian pokazala rezultate "bolnog, ali vrijednog" tretmana zatezanja stomaka

Kliks
Foto: Instagram

Američka rijaliti zvijezda Kim Kardašian otkrila je na svojim društvenim mrežama da se podvrgnula još jednom tretmanu zarad dobrog izgleda.

Na svom Instagramu, Kim je podijelila fotografiju svog stomaka nakon što se podvrgnula tretmanu njegovog zatezanja, pokazavši tom prilikom rezultate.

"Mislim da je ovo moj omiljeni laser. Bolan je, ali se isplati", napisala je Kardašian uz fotografiju na kojoj se primijeti crvenilo koje se proširilo ovim dijelom njenog tijela.

Majka četvero djece već je ranije dokazala da je radi ljepote spremna pretrpjeti svašta, pa i malo boli, a i dalje često zna doći u centar pozornosti zbog impresivne figure u bikiniju, što i jeste njen cilj.

Ona, takođe, puno pažnje posvećuje i njegovanju svoga lica. Iako insistira na tome da nikada nije imala filere u usnama ili obrazima,  zvijezda je u jednom od intervjua priznala da je na čelu radila botoks.

Strast prema njegovanju kože dijeli i sa svojim dečkom Peteom Davidsonom koji je od nje mlađi 13 godina.
"To je jedna od glavnih stvari koje nas povezuju. Idemo zajedno dermatolozima, zajedno si istišćemo prištiće", priznala je jednom kroz smijeh.

 Kim i Pit zabavljaju se od oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana