Кејт Мидлтон послала поруку? "Можда је само заболио пораз"

Г.С.
Кејт Мидлтон послала поруку? "Можда је само заболио пораз"

Након што су камере забиљежиле моменат када се војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон ухватила за стомак послије пораза енглеске фудбалске репрезентације у финалу Европског првенства, обожаваоци краљевске породице не престају да коментаришу да ли је Кејт трудна.

Навијачи широм свијета са узбуђењем су у недјељу гледали финалну утакмицу у којој је Италија побједила послије извођење пенала, а међу разочараним британским навијачима био је и краљевски пар.

Наиме, принц Вилијам, војвоткиња Кејт, и њихов син Џорџ пратили су меч из ВИП ложе на статиону Вембли, гдје је обожаваоцима и запала за око слиједећа сцена - након судијиног посљедњег звиждука, војвоткиња је десну руку прислонила на стомак, и у том положају ју је држала неко вријеме.

Довољно да се на друштвеној мрежи Твитер поведе расправа о томе да ли је војвоткиња у другом стању или се само лоше осјећала због пораза Енглеске.

Поједини су коментарисали како је ово њена "трудничка поза", јер је војвоткиња и у претходним трудноћама имала навику да често мази стомак.

Краљевски пар већ има троје дјеце. Принц Џорџ рођен је 2013. године, принцеза Шарлот двије године касније, а 2018. године Кејт је родила Луиса.

Војвоткиња никада није скривала чињеницу да "жели четврто дијете", изјавио је недавно краљевски стручњак Данкан Ларкомб, како пишу британски медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана