Kejt Midlton poslala poruku? "Možda je samo zabolio poraz"

G.S.
Kejt Midlton poslala poruku? "Možda je samo zabolio poraz"

Nakon što su kamere zabilježile momenat kada se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uhvatila za stomak poslije poraza engleske fudbalske reprezentacije u finalu Evropskog prvenstva, obožavaoci kraljevske porodice ne prestaju da komentarišu da li je Kejt trudna.

Navijači širom svijeta sa uzbuđenjem su u nedjelju gledali finalnu utakmicu u kojoj je Italija pobjedila poslije izvođenje penala, a među razočaranim britanskim navijačima bio je i kraljevski par.

Naime, princ Vilijam, vojvotkinja Kejt, i njihov sin Džordž pratili su meč iz VIP lože na stationu Vembli, gdje je obožavaocima i zapala za oko slijedeća scena - nakon sudijinog posljednjeg zvižduka, vojvotkinja je desnu ruku prislonila na stomak, i u tom položaju ju je držala neko vrijeme.

Dovoljno da se na društvenoj mreži Tviter povede rasprava o tome da li je vojvotkinja u drugom stanju ili se samo loše osjećala zbog poraza Engleske.

Pojedini su komentarisali kako je ovo njena "trudnička poza", jer je vojvotkinja i u prethodnim trudnoćama imala naviku da često mazi stomak.

Kraljevski par već ima troje djece. Princ Džordž rođen je 2013. godine, princeza Šarlot dvije godine kasnije, a 2018. godine Kejt je rodila Luisa.

Vojvotkinja nikada nije skrivala činjenicu da "želi četvrto dijete", izjavio je nedavno kraljevski stručnjak Dankan Larkomb, kako pišu britanski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana