Кејт Мидлтон поново виђена у јавности?

ГС
Foto: Агенције

Усред дивљих теорија завјере о Кејт Мидлтон, док се опоравља од операције стомака, мјештани у близини њене куће у Виндзору откривају шта принцеза од Велса ради када није у центру пажње.

Принцеза од Велса и њена породица иселили су се из Лондона ради мирнијег живота и налазе се у Виндзору.

Посљедњих неколико недјеља било је свеја само не мира за Кејт Мидлтон, због фотографије обрађене за Дан мајки и разних теорија завјере које тврде да је њено појављивање на виндзорској фарми било лажно.

Принцеза се држала подаље од очију јавности док се опоравља од абдоминалне операције, а мјештани који живе у Виндзору потврдили су да је жива и здрава.

Британски Мирор је објавио разговоре са мјештанима Виндзора који су је видјели и ево шта су они открили о Кејтином животу.
Кејт Мидлтон је 16. јануара отишла у болницу на абдоминалну операцију и од тада је ослобођена свх дужности. На Дан мајки објавила је слику себе и своје троје дјеце, принца Луиса, Џорџа и принцезе Шарлот, али је била приморана да се извини сљедећег дана након што је откривено да је она била фотошопирана.

Затим, у понедјељак увече, снимак принцезе како шета по продавници у Виндзору за викенд је још више "потпалио" машту теоретичара завјере, преноси Б92.

Неки корисници друштвених мрежа тврдили су да је видео-снимак сигурно снимљен за Божић јер су у позадини дрвене колибе биле свечано декорисане. Други су тврдили на друштвеним мрежама да дрвене колибе наводно више не постоје, да је слика направљена помоћу вјештачке интелигенције или да то није Кејт, као и да је у питању тијело двојнице.

Међутим, ове теорије су побили мјештани који су за Телеграф рекли да пар често виђају на фарми Виндзор. Новинари су отишли ​​у посјету и чули купце како расправљају о теоријама у уторак, а чак су и снимили околину у директном преносу како би доказали да су колибе још увијек ту и прекривене божиц́ним украсима.

"То је гомила глупости, заиста јесте", рекла је за Телеграф Ен Танер, 71, која живи преко пута продавнице.
"Ми живимо овде преко пута, они улазе и излазе на задњу капију и Дејв (вратар) их пушта унутра. Принцеза често долази овдје, на њеном је прагу, а Аделејд котиџ је неколико стотина метара даље. Били су на тенису у недјељу – моја другарица игра тамо, а Кејт је гледала дјецу, она су стално ту."

Други локални становник Кевин Питерсен (43) написао је на Иксу: "Виђамо Вилијама и Кејт већину дана, а такође и посљедњих неколико дана. Невјероватно је да би људи били тако смијешни и окрутни у писању глупости на овој платформи које су очигледне лажи."

Спекулације о здрављу Кејт Мидлтон су се посљедњих недјеља погоршале, упркос томе што је Палата објавила да ће принцеза бити поштеђена јавних дужности до послије Ускрса.

Ствари су постале још горе након што је породица објавила снимак Кејт са принцем Џорџом, принцезом Шарлотом и принцем Луисом на Дан мајки. Обожаваоци су брзо примијетили да је фотографија обрађена на неколико мјеста.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана