Kejt Midlton ponovo viđena u javnosti?

GS
Foto: Agencije

Usred divljih teorija zavjere o Kejt Midlton, dok se oporavlja od operacije stomaka, mještani u blizini njene kuće u Vindzoru otkrivaju šta princeza od Velsa radi kada nije u centru pažnje.

Princeza od Velsa i njena porodica iselili su se iz Londona radi mirnijeg života i nalaze se u Vindzoru.

Posljednjih nekoliko nedjelja bilo je sveja samo ne mira za Kejt Midlton, zbog fotografije obrađene za Dan majki i raznih teorija zavjere koje tvrde da je njeno pojavljivanje na vindzorskoj farmi bilo lažno.

Princeza se držala podalje od očiju javnosti dok se oporavlja od abdominalne operacije, a mještani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je živa i zdrava.

Britanski Miror je objavio razgovore sa mještanima Vindzora koji su je vidjeli i evo šta su oni otkrili o Kejtinom životu.
Kejt Midlton je 16. januara otišla u bolnicu na abdominalnu operaciju i od tada je oslobođena svh dužnosti. Na Dan majki objavila je sliku sebe i svoje troje djece, princa Luisa, Džordža i princeze Šarlot, ali je bila primorana da se izvini sljedećeg dana nakon što je otkriveno da je ona bila fotošopirana.

Zatim, u ponedjeljak uveče, snimak princeze kako šeta po prodavnici u Vindzoru za vikend je još više "potpalio" maštu teoretičara zavjere, prenosi B92.

Neki korisnici društvenih mreža tvrdili su da je video-snimak sigurno snimljen za Božić jer su u pozadini drvene kolibe bile svečano dekorisane. Drugi su tvrdili na društvenim mrežama da drvene kolibe navodno više ne postoje, da je slika napravljena pomoću vještačke inteligencije ili da to nije Kejt, kao i da je u pitanju tijelo dvojnice.

Međutim, ove teorije su pobili mještani koji su za Telegraf rekli da par često viđaju na farmi Vindzor. Novinari su otišli ​​u posjetu i čuli kupce kako raspravljaju o teorijama u utorak, a čak su i snimili okolinu u direktnom prenosu kako bi dokazali da su kolibe još uvijek tu i prekrivene božićnim ukrasima.

"To je gomila gluposti, zaista jeste", rekla je za Telegraf En Taner, 71, koja živi preko puta prodavnice.
"Mi živimo ovde preko puta, oni ulaze i izlaze na zadnju kapiju i Dejv (vratar) ih pušta unutra. Princeza često dolazi ovdje, na njenom je pragu, a Adelejd kotidž je nekoliko stotina metara dalje. Bili su na tenisu u nedjelju – moja drugarica igra tamo, a Kejt je gledala djecu, ona su stalno tu."

Drugi lokalni stanovnik Kevin Pitersen (43) napisao je na Iksu: "Viđamo Vilijama i Kejt većinu dana, a takođe i posljednjih nekoliko dana. Nevjerovatno je da bi ljudi bili tako smiješni i okrutni u pisanju gluposti na ovoj platformi koje su očigledne laži."

Spekulacije o zdravlju Kejt Midlton su se posljednjih nedjelja pogoršale, uprkos tome što je Palata objavila da će princeza biti pošteđena javnih dužnosti do poslije Uskrsa.

Stvari su postale još gore nakon što je porodica objavila snimak Kejt sa princem Džordžom, princezom Šarlotom i princem Luisom na Dan majki. Obožavaoci su brzo primijetili da je fotografija obrađena na nekoliko mjesta.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana