Кејт и Вилијам забринути због Џорџа: Размишљају да откажу оно што налажу обичаји

ГС
Кејт и Вилијам забринути због Џорџа: Размишљају да откажу оно што налажу обичаји

Британски принц Џорџ, трећи у реду за престо, последњих дана сусреће се с првим негативним коментарима на интернету, а неки од коментара на друштвеним мрежама на рачун седмогодишњака заиста су гнусни.

Након што је дjечак гледао финале Европског првенства одјевен у одијело попут свог оца Вилијама, интернет су преплавили одвратни коментари попут оних да неки “желе да се исплаче у кравату” и да “малог треба злостављати”.

Због тога би краљевска породица привремено могла да склони Џорџа из јавности, а све се више шушка да ће ове године прескочити и важну традицију.

За његов осми рођендан 22. јула ове године краљевска породица би требала да објави његов нови портрет, али су све гласнија шушкања да то неће урадити.

Анђела Левин, стручњак за краљевску породицу, каже да се Кејт и Вилијам тешко носе с негативним коментарима на рачун њиховог сина и да су велике шансе да ове године прескоче традицију објављивања његовог портрета како би га заштитили од гнусних коментара.

Кејт Мидлтон сваке године сама фотографише своју дјецу за њихове рођендане, а фотографије објављују званичне странице краљевске породице.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана