Kejt i Vilijam zabrinuti zbog Džordža: Razmišljaju da otkažu ono što nalažu običaji

GS
Kejt i Vilijam zabrinuti zbog Džordža: Razmišljaju da otkažu ono što nalažu običaji

Britanski princ Džordž, treći u redu za presto, poslednjih dana susreće se s prvim negativnim komentarima na internetu, a neki od komentara na društvenim mrežama na račun sedmogodišnjaka zaista su gnusni.

Nakon što je dječak gledao finale Evropskog prvenstva odjeven u odijelo poput svog oca Vilijama, internet su preplavili odvratni komentari poput onih da neki “žele da se isplače u kravatu” i da “malog treba zlostavljati”.

Zbog toga bi kraljevska porodica privremeno mogla da skloni Džordža iz javnosti, a sve se više šuška da će ove godine preskočiti i važnu tradiciju.

Za njegov osmi rođendan 22. jula ove godine kraljevska porodica bi trebala da objavi njegov novi portret, ali su sve glasnija šuškanja da to neće uraditi.

Anđela Levin, stručnjak za kraljevsku porodicu, kaže da se Kejt i Vilijam teško nose s negativnim komentarima na račun njihovog sina i da su velike šanse da ove godine preskoče tradiciju objavljivanja njegovog portreta kako bi ga zaštitili od gnusnih komentara.

Kejt Midlton svake godine sama fotografiše svoju djecu za njihove rođendane, a fotografije objavljuju zvanične stranice kraljevske porodice.
 

 

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana