Кћерка Синише Михајловића чека сина, откривено како ће се звати

РТС
Foto: Агенције

Италијански медији објавили су вијест да је кћерка Синише Михајловића, Вирџинија, трудна и да чека сина! Са супругом Алесандром Вољаком већ има кћеркицу Виоланте, рођену 2021. Новинарима је интересантан и избор имена за принову.

Синиша Михајловић, који је преминуо у децембру 2022. од леукемије, био је изузетно везан за своју прву унуку Виоланте, са којом се често појављивао на Инстаграму.

У познатој телевизијској емисији ТВ куће Медијасет, Верисимо, Синишина ћерка Вирџинија је изјавила да до сада нико није знао за трудноћу сем породице и да је у четвртом мјесецу.

„Затруднила сам годину дана након татине смрти. Признајем да је то био тежак моменат, од када нема тате сваки пут када ми се деси нешто лијепо ја се помало и растужим. Прва трудноћа је била другачија јер је тата баш тада био боље и имали смо разлог за двоструку радост. Ова трудноћа је без тате, али сада ми је мало боље. Ипак сам имала среће да видим тату у улози дједа", рекла је Вирџинија и додала да јој је супруг, који игра за фудбалски клуб „Ђенова“ и за кога се удала прошлог јуна, петог јануара послао поруку у којој је написао да је сањао да држи у рукама бебу.

Био је то сан који је предвидио трудноћу. Алесандро је био јако везан за Синишу, пише РТС.

Синишина друга ћерка је заједно са супругом одлучила да сина назове Леоне Синиша (Лав Синиша).

Наиме, у Италији је обичај да се дјеци дају два или три имена. Медији подвлаче да је ово дирљив гест, док је сама Вирџинија објаснила да је жељела име које ће на неки начин бити везано за њеног оца. Термин за рођење дјечака је између 14. и 20. септембра, потврдила је Вирџинија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана