Kćerka Siniše Mihajlovića čeka sina, otkriveno kako će se zvati

RTS
Foto: Agencije

Italijanski mediji objavili su vijest da je kćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, trudna i da čeka sina! Sa suprugom Alesandrom Voljakom već ima kćerkicu Violante, rođenu 2021. Novinarima je interesantan i izbor imena za prinovu.

Siniša Mihajlović, koji je preminuo u decembru 2022. od leukemije, bio je izuzetno vezan za svoju prvu unuku Violante, sa kojom se često pojavljivao na Instagramu.

U poznatoj televizijskoj emisiji TV kuće Medijaset, Verisimo, Sinišina ćerka Virdžinija je izjavila da do sada niko nije znao za trudnoću sem porodice i da je u četvrtom mjesecu.

„Zatrudnila sam godinu dana nakon tatine smrti. Priznajem da je to bio težak momenat, od kada nema tate svaki put kada mi se desi nešto lijepo ja se pomalo i rastužim. Prva trudnoća je bila drugačija jer je tata baš tada bio bolje i imali smo razlog za dvostruku radost. Ova trudnoća je bez tate, ali sada mi je malo bolje. Ipak sam imala sreće da vidim tatu u ulozi djeda", rekla je Virdžinija i dodala da joj je suprug, koji igra za fudbalski klub „Đenova“ i za koga se udala prošlog juna, petog januara poslao poruku u kojoj je napisao da je sanjao da drži u rukama bebu.

Bio je to san koji je predvidio trudnoću. Alesandro je bio jako vezan za Sinišu, piše RTS.

Sinišina druga ćerka je zajedno sa suprugom odlučila da sina nazove Leone Siniša (Lav Siniša).

Naime, u Italiji je običaj da se djeci daju dva ili tri imena. Mediji podvlače da je ovo dirljiv gest, dok je sama Virdžinija objasnila da je željela ime koje će na neki način biti vezano za njenog oca. Termin za rođenje dječaka je između 14. i 20. septembra, potvrdila je Virdžinija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana