Како је бизнис од 900 милиона растурио брак најбогатије глумице на свијету

ГС
Foto: Танјуг/АП

Послије 11 година брака Рис Витерспун и њен супруг Џим Тот се разводе.

Пар који има десетогодишњег сина Тенесија, требало је да прослави 12. годишњицу брака 26. марта. Упркос чињеници да се о њиховом браку није знало много, многи обожаваоци су ипак били шокирани када су чули за раскид и увелико спекулишу о томе шта би могао бити узрок. Онда су извори блиски пару проговорили за америчке медије баш о томе.

Убрзо након што је Риз подијелила вијест на Инстаграму, извор је рекао за Пејџ Сикс да иза одлуке о разлазу не стоји никакав велики скандал или драма, већ да су су између супружника само нестала романтична осјећања. Други инсајдер је рекао да иако је раскид очигледно био дуго очекиван, Рис и Џим тек треба да званично поднесу захтјев за развод.

Сад долазимо до две наводне тачке спотицања, а то су по свему судећи – једна криза средњих година и бизнис вредан 900 милиона долара. Ствари су почеле да се погоршавају међу супружницима када је Џим напустио своју позицију у агенцији за таленте и спорт CАА да би се придружио Квибију – мобилном стриминг сервису који је угашен шест месеци од кад је почео с радом 2020.

Напуштање позиције у CАА због другог посла је била чиста коцка.

У то вријеме, Рис је питала Џима да ли је све то вредно ризика, али он је рекао да је „спреман за изазов и да је увјерен да ће кући донијети милионе“, рекао је један инсајдер за Радар Онлајн, сугеришући да је све кренуло јако лоше од тада.

Други извор је тврдио да је породични пријатељ бившег пара и поновио је исто, а чак је сугерисао да је Џимов потез била класична криза средњих година која је на крају била одлучујући фактор у пропасти њиховог брака. Извори су такође помињали и монументалну продају продукцијске куће Hello Sunshine чија власница је била Рис Витерспун. Рис је постала најбогатија жена у Холивуду након што је продала компанију за невјероватних 900 милиона долара у августу 2021.

Џим, који је члан оснивачког одбора Hello Sunshine, је подржао Рис у одлуци да прода бизнис. Међутим, милиони долара које су зарадили, на крају су их усмјерили у различитим правцима. Продаја компаније је била нека врста тренутка провјере за пар, будући да су имали више новца него што је било ко од њих икада могао да помисли да ће имати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана