Kako je biznis od 900 miliona rasturio brak najbogatije glumice na svijetu

GS
Foto: Tanjug/AP

Poslije 11 godina braka Ris Viterspun i njen suprug Džim Tot se razvode.

Par koji ima desetogodišnjeg sina Tenesija, trebalo je da proslavi 12. godišnjicu braka 26. marta. Uprkos činjenici da se o njihovom braku nije znalo mnogo, mnogi obožavaoci su ipak bili šokirani kada su čuli za raskid i uveliko spekulišu o tome šta bi mogao biti uzrok. Onda su izvori bliski paru progovorili za američke medije baš o tome.

Ubrzo nakon što je Riz podijelila vijest na Instagramu, izvor je rekao za Pejdž Siks da iza odluke o razlazu ne stoji nikakav veliki skandal ili drama, već da su su između supružnika samo nestala romantična osjećanja. Drugi insajder je rekao da iako je raskid očigledno bio dugo očekivan, Ris i Džim tek treba da zvanično podnesu zahtjev za razvod.

Sad dolazimo do dve navodne tačke spoticanja, a to su po svemu sudeći – jedna kriza srednjih godina i biznis vredan 900 miliona dolara. Stvari su počele da se pogoršavaju među supružnicima kada je Džim napustio svoju poziciju u agenciji za talente i sport CAA da bi se pridružio Kvibiju – mobilnom striming servisu koji je ugašen šest meseci od kad je počeo s radom 2020.

Napuštanje pozicije u CAA zbog drugog posla je bila čista kocka.

U to vrijeme, Ris je pitala Džima da li je sve to vredno rizika, ali on je rekao da je „spreman za izazov i da je uvjeren da će kući donijeti milione“, rekao je jedan insajder za Radar Onlajn, sugerišući da je sve krenulo jako loše od tada.

Drugi izvor je tvrdio da je porodični prijatelj bivšeg para i ponovio je isto, a čak je sugerisao da je Džimov potez bila klasična kriza srednjih godina koja je na kraju bila odlučujući faktor u propasti njihovog braka. Izvori su takođe pominjali i monumentalnu prodaju produkcijske kuće Hello Sunshine čija vlasnica je bila Ris Viterspun. Ris je postala najbogatija žena u Holivudu nakon što je prodala kompaniju za nevjerovatnih 900 miliona dolara u avgustu 2021.

Džim, koji je član osnivačkog odbora Hello Sunshine, je podržao Ris u odluci da proda biznis. Međutim, milioni dolara koje su zaradili, na kraju su ih usmjerili u različitim pravcima. Prodaja kompanije je bila neka vrsta trenutka provjere za par, budući da su imali više novca nego što je bilo ko od njih ikada mogao da pomisli da će imati.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana