Кајли Куоко потврдила да је у вези са глумцем из Нетфликсове криминалистичке серије

B92
Foto: The Place

Кајли Куоко (36) је потврдила да је у новој вези након другог развода. Звијезда серије "Д Бинг Банг Теори" сада излази са глумцем Томом Пелфријем, пунатим по улози у серији "Озарк", а њихову романсу је озваничила у објави на Инстаграму.

Кајли је подијелила низ селфија, на којима позира са Томом, док заједно уживају у романтичном одмору: "Живот у посљедње вријеме", написала је, прије него што је додала цитат: "Сунце се пробија кроз облаке, златни зраци пролазе кроз моје очи и срце, жути зраци да разбију сивило".

"Драго ми је збиог вас!", прокоментарисао је Џонатан Ван Нес, звезда ријалитија "Куер Ај". Глумица Зосија Мамет је додала: "Чиста радост. Све то заслужујеш пријатељце. Много те волим."

Тај загонетни цитат алудира на његову нову везу са Кејли, а глумац закључује: "Онда ухватиш повјетарац, тако топао и зрео, да се надаш да ц́е доц́и неко ко такође не може да те спасе, али ко ц́е мислити да си вриједан спасења".

Нова романса долази седам мјесеци након што је Кајли објавила да су се она и други супруг, Карл Кук, растали након три године брака. Кајли је такође била у браку са тениском звездом Рајаном Светингом, од кога се развела 2016. године.

Прошлог мјесеца, глумица је у интервјуу за "Гламур" рекла да не планира више да се удаје, иако се нада дугој и стабилној вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана