Kajli Kuoko potvrdila da je u vezi sa glumcem iz Netfliksove kriminalističke serije

B92
Foto: The Place

Kajli Kuoko (36) je potvrdila da je u novoj vezi nakon drugog razvoda. Zvijezda serije "D Bing Bang Teori" sada izlazi sa glumcem Tomom Pelfrijem, punatim po ulozi u seriji "Ozark", a njihovu romansu je ozvaničila u objavi na Instagramu.

Kajli je podijelila niz selfija, na kojima pozira sa Tomom, dok zajedno uživaju u romantičnom odmoru: "Život u posljednje vrijeme", napisala je, prije nego što je dodala citat: "Sunce se probija kroz oblake, zlatni zraci prolaze kroz moje oči i srce, žuti zraci da razbiju sivilo".

"Drago mi je zbiog vas!", prokomentarisao je Džonatan Van Nes, zvezda rijalitija "Kuer Aj". Glumica Zosija Mamet je dodala: "Čista radost. Sve to zaslužuješ prijateljce. Mnogo te volim."

Taj zagonetni citat aludira na njegovu novu vezu sa Kejli, a glumac zaključuje: "Onda uhvatiš povjetarac, tako topao i zreo, da se nadaš da će doći neko ko takođe ne može da te spase, ali ko će misliti da si vrijedan spasenja".

Nova romansa dolazi sedam mjeseci nakon što je Kajli objavila da su se ona i drugi suprug, Karl Kuk, rastali nakon tri godine braka. Kajli je takođe bila u braku sa teniskom zvezdom Rajanom Svetingom, od koga se razvela 2016. godine.

Prošlog mjeseca, glumica je u intervjuu za "Glamur" rekla da ne planira više da se udaje, iako se nada dugoj i stabilnoj vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana