Kад те изненади чувени холивудски глумац и оскаровац ВИДЕО

ГС
Kад те изненади чувени холивудски глумац и оскаровац ВИДЕО

Посљедњих мјесеци бројне личности су се обраћале јавности и позивали грађане да не излазе из својих кућа и на сваки могући начин покушавали да помогну друштву које је захватила епидемија коронавируса.

Нешто слично урадио је прије неколико дана и чувени холивудски глумац.

Звијезда филма „Било једном у Холивуду“ и многих других, холивудски глумац Бред Пит изненадио је студенте Државног универзитета Мисури посебном видео поруком снимљеном у карантину.

Видео-снимак почиње разговором декана и маскоте овог универзитета који помињу како би студентима требало још једна особа да честита на дипломирању. Онда се види како декан окреће бројеве на телефону и славни Бред Пит је онда упутио поруку дипломцима овог универзитета.

„Поздрав свима. Бред овдје из карантина. Да, мора да је било врло чудно радити у овим захтјевним временима, али знајте да сам поносан на вас“, рекао је добитник Оскара, те додао:

„Желим вам све најбоље у вашим будућим подухватима. Дакле, успjели сте. Уживајте. Честитам, и размишљајте о великим циљевима“, казао је Бред.

Прије неколико дана доцент Елизабет Кинг објавила је видео-снимак на друштвеним мрежама, те навела да је тиме жељела на неки начин да развесели студенте који се због пандемије коронавируса неће традиционално прошетати градом након завршне церемоније.

Она је навела и да је чувени глумац пристао да учини „студенте свог родног града поноснима“.

Бред Пит је иначе одрастао у Спрингфилду у Мисурију, гдје се и налази овај универзитет који, иако је похађао, никад није завршио. Спаковао је кофере и запутио се у Холивуд како би остварио своје снове. Данас је један од најпопуларнијих и најплаћенијих глумаца, а ове године коначно је освојио и Оскара, али за споредну улогу и то управо у филму „Било једном у Холивуду“. Иначе, студирао је новинарство.

 

(Б92)



Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана