"Једно дете је давио, друго ударао": Анђелина Џоли изнијела шокантне детаље

ГС
Foto: Танјуг/АП

Глумица Анђелина Џоли (47) поднијела је противтужбу против свог бившег супруга Бреда Пита (58), а у њој је изнијела озбиљне оптужбе на његов рачун детаљно описавши догађај који је назвала злостављањем, а који се наводно одиграо у приватном авиону 2016. године.

Адвокати познате глумице јуче су поднијели тужбу у Лос Анђелесу, а у њој се налазе наводе о свађи у авиону 14. септембра 2016. године која је наводно неколико дана касније довела и до подношења захтјева за развод.

"Кад је једно од дјеце вербално одбранило Анђелину Џоли, Пит је насрнуо на сопствено дијете, а Џоли га је зграбила са леђа како би га зауставила. Како би скинуо Џоли са леђа, Пит се бацио уназад на сједиште повриједивши Џоли леђа и лактом", наводи се у документима који су предати суду.

"Дјеца су појурила и храбро су покушала да заштите једно друго. Прије него што се све завршило, Пит је једно од дјеце давио, а друго ударио по лицу. Нека су дјеца молила Пита да престане. Сви су били престрашени", пише између осталог у контратужби.

Наводи се и да је током "много напетих сати лета" Пит "повремено излазио из задњег дијела авиона и викао и псовао све њих", а у "једном тренутку је Џоли полио пивом, а у другом је дјецу поливао пивом и црвеним вином".

Адвокати Бреда Пита се још увијек нису огласили овим поводом, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана