"Jedno dete je davio, drugo udarao": Anđelina Džoli iznijela šokantne detalje

GS
Foto: Tanjug/AP

Glumica Anđelina Džoli (47) podnijela je protivtužbu protiv svog bivšeg supruga Breda Pita (58), a u njoj je iznijela ozbiljne optužbe na njegov račun detaljno opisavši događaj koji je nazvala zlostavljanjem, a koji se navodno odigrao u privatnom avionu 2016. godine.

Advokati poznate glumice juče su podnijeli tužbu u Los Anđelesu, a u njoj se nalaze navode o svađi u avionu 14. septembra 2016. godine koja je navodno nekoliko dana kasnije dovela i do podnošenja zahtjeva za razvod.

"Kad je jedno od djece verbalno odbranilo Anđelinu Džoli, Pit je nasrnuo na sopstveno dijete, a Džoli ga je zgrabila sa leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Džoli sa leđa, Pit se bacio unazad na sjedište povrijedivši Džoli leđa i laktom", navodi se u dokumentima koji su predati sudu.

"Djeca su pojurila i hrabro su pokušala da zaštite jedno drugo. Prije nego što se sve završilo, Pit je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pita da prestane. Svi su bili prestrašeni", piše između ostalog u kontratužbi.

Navodi se i da je tokom "mnogo napetih sati leta" Pit "povremeno izlazio iz zadnjeg dijela aviona i vikao i psovao sve njih", a u "jednom trenutku je Džoli polio pivom, a u drugom je djecu polivao pivom i crvenim vinom".

Advokati Breda Pita se još uvijek nisu oglasili ovim povodom, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana