Испливали детаљи: Због овог инцидента су се развели Бред и Анђелина

ГС
Испливали детаљи: Због овог инцидента су се развели Бред и Анђелина

Пијани Бред Пит напао Анђелину Џоли и вријеђао дјецу, дошло и до физичког сукоба.

Анђелина Џоли открила је своју верзију инцидента који је довео до њеног развода од Бреда Пита, и шокантних оптужби за насиље у породици. Иако се овај инцидент догодио 2016. године, сада су испливали детаљи.

Анђелина је захтијевала да FBI интервенише у “обрачуну” са Бредом, јер су се посвађали и наводно је глумац физички насрнуо на тадашњу супругу, у приватном авиону, што случај ставља у надлежност федералних власти.

FBI није покренуо даљи поступак против Бреда, због чега је Анђелина поднијела тужбу чији су детаљи сада објављени.

Због чега су се развели Бред Пит и Анђелина Џоли - O тужби

У тужби, она наводи да ју је Бред вријеђао, као и дјецу која су била с њима у авиону, а потом физички насрнуо на њу. Глумица наводи и да је Пит био пијан током тог лета авионом.

“Roling stoun” јавља да је Анђелина у тужби навела да ју је Бред Пит зграбио за главу, гурнуо је на зид купатила, и песницом ударао у плафон авиона. Када је једно од дјеце назвало оца “др*аџијом”, Пит се залетео на дијете а онда га је Анђелина ухватила с леђа и задржала, наводи Mondo.ba.

“Уништаваш ову породицу, дијете ти је као је*ени убица из Колумбајна”, викао је Пит наводно мислећи да ђаке који су починили крвави пир у истоименој школи, који спада у најгоре масакре у историји Америке.

Џолијева је тада приложила фотографије повреда које је наводно задобила, а признала је и да је можда сама изгребала Пита. Ипак, FBI је одлучио да не покреће даљи поступак чиме је глумица била разочарана, па је пресавила табак и тужила их.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана