Isplivali detalji: Zbog ovog incidenta su se razveli Bred i Anđelina

GS
Isplivali detalji: Zbog ovog incidenta su se razveli Bred i Anđelina

Pijani Bred Pit napao Anđelinu Džoli i vrijeđao djecu, došlo i do fizičkog sukoba.

Anđelina Džoli otkrila je svoju verziju incidenta koji je doveo do njenog razvoda od Breda Pita, i šokantnih optužbi za nasilje u porodici. Iako se ovaj incident dogodio 2016. godine, sada su isplivali detalji.

Anđelina je zahtijevala da FBI interveniše u “obračunu” sa Bredom, jer su se posvađali i navodno je glumac fizički nasrnuo na tadašnju suprugu, u privatnom avionu, što slučaj stavlja u nadležnost federalnih vlasti.

FBI nije pokrenuo dalji postupak protiv Breda, zbog čega je Anđelina podnijela tužbu čiji su detalji sada objavljeni.

Zbog čega su se razveli Bred Pit i Anđelina Džoli - O tužbi

U tužbi, ona navodi da ju je Bred vrijeđao, kao i djecu koja su bila s njima u avionu, a potom fizički nasrnuo na nju. Glumica navodi i da je Pit bio pijan tokom tog leta avionom.

“Roling stoun” javlja da je Anđelina u tužbi navela da ju je Bred Pit zgrabio za glavu, gurnuo je na zid kupatila, i pesnicom udarao u plafon aviona. Kada je jedno od djece nazvalo oca “dr*adžijom”, Pit se zaleteo na dijete a onda ga je Anđelina uhvatila s leđa i zadržala, navodi Mondo.ba.

“Uništavaš ovu porodicu, dijete ti je kao je*eni ubica iz Kolumbajna”, vikao je Pit navodno misleći da đake koji su počinili krvavi pir u istoimenoj školi, koji spada u najgore masakre u istoriji Amerike.

Džolijeva je tada priložila fotografije povreda koje je navodno zadobila, a priznala je i da je možda sama izgrebala Pita. Ipak, FBI je odlučio da ne pokreće dalji postupak čime je glumica bila razočarana, pa je presavila tabak i tužila ih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana