Инстаграм цензурисао Јелену Ђоковић: Супруга Новака Ђоковића кажњена због 5Г мреже!

ГС
Инстаграм цензурисао Јелену Ђоковић: Супруга Новака Ђоковића кажњена због 5Г мреже!

Јелена Ђоковић, супруга Новака Ђоковића, суочила се са цензуром на друштвеној мрежи Инстаграм.

Јелени је обрисан пост у коме је објавила видео извјесног америчког љекара који је ширење вируса корона приписао експанзији 5Г мрежи.

“Толико видеа кружи данима, различите теорије о узроцима Короне, методама лијечења, превенције... ево га један који сам добила прије неки дан. Ко има времена нек погледа. Баш ме занима шта мислите. Пишите”, поручила је супруга Новака Ђоковића уз приложени видео.

Инстаграм је преко поста ставио упозорење “Fake news”, односно “Лажна вијест”.

Она се данас огласила и саопштила да је видео подјелила само из једног разлога - у њему се помињу постулати учења Рудолфа Стајнера, који је, како наводи, за њену сферу интересовања и посла релевантан и отуда је и њено занимање за овај видео било веће у односу на море других садржаја које добија.

“Наиме, Стајнерове школе и вртићи се налазе у 76 земаља света (Waldorf школе) и већ неко време се сусрећем са њиховим радом и изучавам курикулум. Стајнерова филозофија и рад на биодинамичкој агрикултури су ме подстакли на додатно уцење, цему сам се посветила последњих месеци”, изјавила је супруга српског тенисера. “Дакле, има ми смисла, не тврдим да је тачно или није, али сам свакако заинтересована да учим и информишем се о томе”, истиче Јелена.

“Било ми је занимљиво, јер је пуно људи реаговало, из реакција се такође види да људи нису ни одгледали видео - али ја се трудим да поделим оно сто ми је занимљиво јер мозда у том ланцу реакција се створи несто вредно”.

Отворена сам, спремна да чујем и да сам погрешила или да нешто није тачно сто сам помислила да јесте и немам проблем са тим, напомиње она и додаје:

“Нисам срећна што се било коме скида видео јер мислим да то није добро и волела бих да у јавном говору генерално чујемо мало више аргумената, јер би нам тада свима неке ствари биле јасније”, закључила је Јелена Ђоковић.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана