Икарди и Ванда Нара се разводе, званичан крај најконтроверзније спортске љубавне приче

ГС
Foto: Инстаграм

Аргентински ногометаш Мауро Икарди и његова супруга и агентица) Ванда Нара више нису заједно, објавила је Ванда на свом службеном Инстаграму.

Медији у Италији пишу да се споменути пар растаје након осам година брака, а заједно имају двије кћерке. Иако се посљедњих мјесеци слутило да ће један од најпознатијих парова у свијету спорта окончати своју везу, сада је то Ванда и званично потврдила објавом на свом Инстаграм профилу.

"Врло је болно живјети овај тренутак, али с обзиром на моју изложеност и ствари које надилазе и медијска нагађања, боље је да то сазнају од мене. Немам више шта разјашњавати и нећу износити детаље о овом разлазу. Молим вас, али молим вас, имајте разумијевања, не само због мене, већ и због наше дјеце", стоји у поруци коју је објавила.

Мауро и Ванда већ мјесецима имају много проблема у свој ионако турбулентном односу, а прошле године она га је оптужила за превару, због чега су привремено окончали везу. Ипак, неколико мјесеци након тога, успјели су пронаћи заједнички језик и помирити се, но очигледно да то није превише дуго трајало.

Ванда се 2008. године удала за Максија Лопеза, аргентинског нападача с којима је добила три сина, а пар се развео 2013. године након низа међусобних оптужби за брачну невјеру. У епилогу приче с Максијем Лопезом, Ванда је почела везу с Икардијем, Максијевим саиграчем и човјеком који је важио за једног од његових најбољих пријатеља.

У причу се касније укључила комплетна аргентинска јавност, јасно и због чега, као и свлачионица фудбалскe репрезентације Аргентине, а тамошњи медији писали су да је Меси забранио селекторима да позивају Икардија и да је управо то разлог зашто у националном дресу никада није добио шансу какву је можда заслужио.

Икарди и Ванда, упркос свему, вјенчали су се 2014. године, а у браку су добили двије цурице - Франћеску и Исабелу. У међувремену, Ванда је постала менаџерица Мауру и била је "главни покретач" његовог трансфера из Интера у ПСЖ, сада и у Галатасарај, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана