Ikardi i Vanda Nara se razvode, zvaničan kraj najkontroverznije sportske ljubavne priče

GS
Foto: Instagram

Argentinski nogometaš Mauro Ikardi i njegova supruga i agentica) Vanda Nara više nisu zajedno, objavila je Vanda na svom službenom Instagramu.

Mediji u Italiji pišu da se spomenuti par rastaje nakon osam godina braka, a zajedno imaju dvije kćerke. Iako se posljednjih mjeseci slutilo da će jedan od najpoznatijih parova u svijetu sporta okončati svoju vezu, sada je to Vanda i zvanično potvrdila objavom na svom Instagram profilu.

"Vrlo je bolno živjeti ovaj trenutak, ali s obzirom na moju izloženost i stvari koje nadilaze i medijska nagađanja, bolje je da to saznaju od mene. Nemam više šta razjašnjavati i neću iznositi detalje o ovom razlazu. Molim vas, ali molim vas, imajte razumijevanja, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", stoji u poruci koju je objavila.

Mauro i Vanda već mjesecima imaju mnogo problema u svoj ionako turbulentnom odnosu, a prošle godine ona ga je optužila za prevaru, zbog čega su privremeno okončali vezu. Ipak, nekoliko mjeseci nakon toga, uspjeli su pronaći zajednički jezik i pomiriti se, no očigledno da to nije previše dugo trajalo.

Vanda se 2008. godine udala za Maksija Lopeza, argentinskog napadača s kojima je dobila tri sina, a par se razveo 2013. godine nakon niza međusobnih optužbi za bračnu nevjeru. U epilogu priče s Maksijem Lopezom, Vanda je počela vezu s Ikardijem, Maksijevim saigračem i čovjekom koji je važio za jednog od njegovih najboljih prijatelja.

U priču se kasnije uključila kompletna argentinska javnost, jasno i zbog čega, kao i svlačionica fudbalske reprezentacije Argentine, a tamošnji mediji pisali su da je Mesi zabranio selektorima da pozivaju Ikardija i da je upravo to razlog zašto u nacionalnom dresu nikada nije dobio šansu kakvu je možda zaslužio.

Ikardi i Vanda, uprkos svemu, vjenčali su se 2014. godine, a u braku su dobili dvije curice - Franćesku i Isabelu. U međuvremenu, Vanda je postala menadžerica Mauru i bila je "glavni pokretač" njegovog transfera iz Intera u PSŽ, sada i u Galatasaraj, prenosi Kliks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana