Игор Којић одвео Александра на Свету Гору, а ево шта на то каже Милан Поповић

blic.rs
Игор Којић одвео Александра на Свету Гору, а ево шта на то каже Милан Поповић

Син Милана Поповића и Северина Којић, Александар је отишао на Свету Гору са очухом Игором Којићем и празник је провео у једном од манастира.

Његова мајка није била присутна јер је, подсјећамо, женама забрањен боравак на Светој Гори. Она је боравила у неком од хотела у Солуну, који је 250 километара од Свете Горе, одакле је и поставила фотографију на свој инстаграм профил.

Отац Александра Милан Поповић није ни знао да је његов син на Светој Гори већ је за ово сазнао када су га новинари позвали за коментар овим поводом.

“Чињеница је да сам био шокиран када сам сазнао, и још увијек сам”, рекао је Милан Поповић.

Наиме, Света Гора је једино мјесто на свету где нико не може да плати ни оброк, ни преноћиште. Монаси ће свакога нахранити и наћи му мјесто да преспава, али углавном спава и више људи у једној просторији у зависности од броја посјетилаца јер манастир никога неће одбити. Нема асфалтираних путева, мобилни углавном немају домет, а некада се спава и на даскама и камену. Из тих разлога током зимског периода се избјегава да дјеца иде на Свету Гору већ је то прије у прољеће или љето када се може доживјети љепота природе.

Подсјећамо, Александар је требало да католички Божић који је био јуче проведе код мајке, као и дочек Нове године, а потом ће други дио празника бити код оца, међутим, на крају је празник провео без оба родитеља, али уз свог очуха Игора Којића. шта је мотив овог путовања, ни од оца ни од мајке Блиц није сазнао, Милан није имао ову информацију, а Северина није одговорила на поруку.

“Милан и Северина су постигли договор по одлуци суда тако да Александар са оба родитеља проведе празнике и не осјети одуство ни маме ни тате у овим важним данима”, рекао је недавно извор.

А како даље сазнаје Блиц, упркос овом договору, Северина се на одређене одлуке суда - оглушила. Наиме, она је Милану Поповићу требало да да и пасош њиховог сина, по одлуци суда, али она то још није учинила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана