Igor Kojić odveo Aleksandra na Svetu Goru, a evo šta na to kaže Milan Popović

blic.rs
Igor Kojić odveo Aleksandra na Svetu Goru, a evo šta na to kaže Milan Popović

Sin Milana Popovića i Severina Kojić, Aleksandar je otišao na Svetu Goru sa očuhom Igorom Kojićem i praznik je proveo u jednom od manastira.

Njegova majka nije bila prisutna jer je, podsjećamo, ženama zabranjen boravak na Svetoj Gori. Ona je boravila u nekom od hotela u Solunu, koji je 250 kilometara od Svete Gore, odakle je i postavila fotografiju na svoj instagram profil.

Otac Aleksandra Milan Popović nije ni znao da je njegov sin na Svetoj Gori već je za ovo saznao kada su ga novinari pozvali za komentar ovim povodom.

“Činjenica je da sam bio šokiran kada sam saznao, i još uvijek sam”, rekao je Milan Popović.

Naime, Sveta Gora je jedino mjesto na svetu gde niko ne može da plati ni obrok, ni prenoćište. Monasi će svakoga nahraniti i naći mu mjesto da prespava, ali uglavnom spava i više ljudi u jednoj prostoriji u zavisnosti od broja posjetilaca jer manastir nikoga neće odbiti. Nema asfaltiranih puteva, mobilni uglavnom nemaju domet, a nekada se spava i na daskama i kamenu. Iz tih razloga tokom zimskog perioda se izbjegava da djeca ide na Svetu Goru već je to prije u proljeće ili ljeto kada se može doživjeti ljepota prirode.

Podsjećamo, Aleksandar je trebalo da katolički Božić koji je bio juče provede kod majke, kao i doček Nove godine, a potom će drugi dio praznika biti kod oca, međutim, na kraju je praznik proveo bez oba roditelja, ali uz svog očuha Igora Kojića. šta je motiv ovog putovanja, ni od oca ni od majke Blic nije saznao, Milan nije imao ovu informaciju, a Severina nije odgovorila na poruku.

“Milan i Severina su postigli dogovor po odluci suda tako da Aleksandar sa oba roditelja provede praznike i ne osjeti odustvo ni mame ni tate u ovim važnim danima”, rekao je nedavno izvor.

A kako dalje saznaje Blic, uprkos ovom dogovoru, Severina se na određene odluke suda - oglušila. Naime, ona je Milanu Popoviću trebalo da da i pasoš njihovog sina, po odluci suda, ali ona to još nije učinila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana