Ибрахимовић великом забавом прославио 40. рођендан, госте забављала Нада Топчагић

ГС
Foto: Илустрација

Шведски нападач Златан Ибрахимовић синоћ је у једном од миланских хотела прославио свој 40. рођендан, а посебна гошћа изненађења била је једна од најпопуларнијих пјевачица народне музике наше регије Нада Топчагић.

Пјевачица је била задужена за забављање гостију, а између осталих извела је и своју пјесму "Јутро је", која кроз цијелу каријеру прати Ибрахимовића.

Наиме, Златан је готово у сваком клубу у којем је играо ову пјесму пуштао у свлачионици, чему свједоче и бројни видеи.

Снимци с рођендана убрзо су се почели појављивати на друштвеним мрежема па се могло примијетити да је на прослави био велики број познатих фудбалера.

"На рођендану код мог драгог Златана Ибрахимовића. Гори Милано уз 'Јутро је'. Хвала Златане, хвала Милано, хвала свијете! Љуби вас и воли Надица", написала је пјевачица уз фотографију са Златаном објављену на Инстаграму.

На друштвеним мрежама се појавио низ снимака с рођендана, а на некима од њих се може видјети да су на прославу стигли бројни познати ногометаши.

Међу гостима је био и фудбалер Манчестер Јунајтеда Паул Погба, с којим се Топчагић фотографисала те фотографију објавила на свом Инстаграму. Присутан је био и Марко Верати, који се на снимку видио како пљешће уз ритам на почетку пјесме "Јутро је", преноси кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана