Ibrahimović velikom zabavom proslavio 40. rođendan, goste zabavljala Nada Topčagić

GS
Foto: Ilustracija

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović sinoć je u jednom od milanskih hotela proslavio svoj 40. rođendan, a posebna gošća iznenađenja bila je jedna od najpopularnijih pjevačica narodne muzike naše regije Nada Topčagić.

Pjevačica je bila zadužena za zabavljanje gostiju, a između ostalih izvela je i svoju pjesmu "Jutro je", koja kroz cijelu karijeru prati Ibrahimovića.

Naime, Zlatan je gotovo u svakom klubu u kojem je igrao ovu pjesmu puštao u svlačionici, čemu svjedoče i brojni videi.

Snimci s rođendana ubrzo su se počeli pojavljivati na društvenim mrežema pa se moglo primijetiti da je na proslavi bio veliki broj poznatih fudbalera.

"Na rođendanu kod mog dragog Zlatana Ibrahimovića. Gori Milano uz 'Jutro je'. Hvala Zlatane, hvala Milano, hvala svijete! Ljubi vas i voli Nadica", napisala je pjevačica uz fotografiju sa Zlatanom objavljenu na Instagramu.

Na društvenim mrežama se pojavio niz snimaka s rođendana, a na nekima od njih se može vidjeti da su na proslavu stigli brojni poznati nogometaši.

Među gostima je bio i fudbaler Mančester Junajteda Paul Pogba, s kojim se Topčagić fotografisala te fotografiju objavila na svom Instagramu. Prisutan je bio i Marko Verati, koji se na snimku vidio kako plješće uz ritam na početku pjesme "Jutro je", prenosi kliks.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana