Ибрахимовић и Михајловић узели микрофон и засјенили остале звијезде "Санрема"

Агенције
Ибрахимовић и Михајловић узели микрофон и засјенили остале звијезде "Санрема"

РИМ - Некадашњи српски фудбалер и тренер Болоње Синиша Михајловић и играч Милана Златан Ибреахимовић наступили су синоћ у ревијалном дијелу фестивала "Санремо" са пјесмом "Вагабундо" групе "Номади" из 1972. године.

Прије него што су отпјевали пјесму, они су говорили о томе како је почело њихово пријатељство, о борби Михајловића с тешком болешћу и о томе како га је Ибрахимовић подржавао.

Објаснили су да су пјесму "Вагабундо" изабрали јер су обојица луталице, а гледаоце су "упозорили" да ће им можда "крварити уши" због њиховог гласа.

Водитељски тандем, који чине Фиорело и Амадеус, потрудио се да припомогне.

Некадашњи саиграчи су сада велики пријатељи, а "Санремо" је био лијеп повод да се поново сретну и врате осмијех Италији у доба пандемије вируса корона.

На крају су фудбалски асови проћаскали. Михајловић је чак "пецнуо" Ибру подсјетивши га да нема пехар Лиге шампиона, који је он освојио са Црвеном звездом у Барију још 1991. године.

Занимљиво је да се Ибрахимовић док је долазио на фестивал нашао у великој гужви која је настала због саобраћајне несреће.

- Након што сам три сата сједио у аутомобилу рекао сам возачу да морам изаћи. Зауставио сам мотоциклисту који је пролазио и питао га може ли ме одвести у Санремо. Срећом, био је навијач Милана, возио ме је 60 километара на мотоциклу. Кад смо стигли, било је веома хладно, а он је рекао да се први пут возио аутопутем - изјавио је Ибрахимовић.

Популарни Ибра је такођер објавио клип који је снимио током вожње кроз тунел, а носио је кацигу и маску.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана