Холивудски глумац провео је новогодишњу ноћ у малом пабу и све изненадио

Агенције
Холивудски глумац провео је новогодишњу ноћ у малом пабу и све изненадио

Глумац Николас Кејџ познат је по томе да воли да се проводи, а овог пута многе је изненадио својим избором за новогодишњу ноћ. Он је наиме за прославу изабрао један мали паб у Сомерсету у Енглеској.

Осим што је радо позирао на фотографијама с гостима овог паба, такође је "пустио туру" пића свим присутним гостима.

"Николас Кејџ је дочекао Нову годину у мом малом пабу у Сомерсету. Свима је купио пиће. Он је тотална легенда", написао је корисник Редита на овој мрежи, преноси британски "Метро".

До појаве фотографије није се знало гдје је глумац, који иначе има и кућу у близини тог паба, провео Нову годину.

"Ја сам англофил. Волим све о Енглеској, историју, људе, природу, културу - све. Волим да видим мјеста попут Бакингемске палате и свих осталих фантастичних зграда које су прожете историјом и културом. Волим цио концепт краљевске породице", рекао је глумац, те додао:

"Као Американац желите да видите све те ствари када дођете у Британију, али ја сам желио више од тога, хтио сам да живим међу свим тим великим благом. Желио сам да будем дио тога, па сам зато и купио кућу овдје. Када сам погледао Сомерсет, једноставно сам се заљубио у округ. Има толико тога да понуди - сјајну природу, градове, људе и, наравно, има и Гластонбури фестивал", закључио је Кејџ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана