Holivudski glumac proveo je novogodišnju noć u malom pabu i sve iznenadio

Agencije
Holivudski glumac proveo je novogodišnju noć u malom pabu i sve iznenadio

Glumac Nikolas Kejdž poznat je po tome da voli da se provodi, a ovog puta mnoge je iznenadio svojim izborom za novogodišnju noć. On je naime za proslavu izabrao jedan mali pab u Somersetu u Engleskoj.

Osim što je rado pozirao na fotografijama s gostima ovog paba, takođe je "pustio turu" pića svim prisutnim gostima.

"Nikolas Kejdž je dočekao Novu godinu u mom malom pabu u Somersetu. Svima je kupio piće. On je totalna legenda", napisao je korisnik Redita na ovoj mreži, prenosi britanski "Metro".

Do pojave fotografije nije se znalo gdje je glumac, koji inače ima i kuću u blizini tog paba, proveo Novu godinu.

"Ja sam anglofil. Volim sve o Engleskoj, istoriju, ljude, prirodu, kulturu - sve. Volim da vidim mjesta poput Bakingemske palate i svih ostalih fantastičnih zgrada koje su prožete istorijom i kulturom. Volim cio koncept kraljevske porodice", rekao je glumac, te dodao:

"Kao Amerikanac želite da vidite sve te stvari kada dođete u Britaniju, ali ja sam želio više od toga, htio sam da živim među svim tim velikim blagom. Želio sam da budem dio toga, pa sam zato i kupio kuću ovdje. Kada sam pogledao Somerset, jednostavno sam se zaljubio u okrug. Ima toliko toga da ponudi - sjajnu prirodu, gradove, ljude i, naravno, ima i Glastonburi festival", zaključio je Kejdž.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana