Холивуд му не може ништа - Џони Деп одушевио фанове у Риму

ГС
Foto: Илустрација

Џони Деп појавио се у кошуљи и црним кожним панталонама у каубојском стилу током 19. филмског фестивала "Alice Nella Cittá" у недјељу у Риму.

Глумац (58) се на улици руковао са одушевљеним обожаваоцима и направио неколико фотографија. Затим је позирао на црвеном тепиху, након чега је ушао у дворану где је учествовао у разговору на тему своје професије. Ово појављивање долази након што је Деп током дана присуствовао пројекцији своје нове ТВ серије "Пуфинс" на још једном догађају на црвеном тепиху.

То је последњи професионални потез контроверзне звезде, која је недавно тврдила да је његовој каријери нанета штета ширењем 'културе отказивања'.

Деп је раније тврдио да је жртва културе отказивања, упозоравајуcћи да "нико није сигуран" и позивајуcћи погођене да се "заузму" за себе.

Његова бивша супруга Амбер Херд поднијела је захев за развод брака 2016. године, оптужујући га за вербално и физичко злостављање, а она је свједочила у Лондону.

Говореcћи у шпанском граду Сан Себастијану, прије него што је прошлог мјесеца примио почасну награду на филмском фестивалу, рекао је да је ситуација "измакла контроли".

У јулу 2020. изгубио је случај на Вишем суду у Лондону, након што су га новине "The sun" описале као "батинаша супруге", а он их тужио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана