Holivud mu ne može ništa - Džoni Dep oduševio fanove u Rimu

GS
Foto: Ilustracija

Džoni Dep pojavio se u košulji i crnim kožnim pantalonama u kaubojskom stilu tokom 19. filmskog festivala "Alice Nella Cittá" u nedjelju u Rimu.

Glumac (58) se na ulici rukovao sa oduševljenim obožavaocima i napravio nekoliko fotografija. Zatim je pozirao na crvenom tepihu, nakon čega je ušao u dvoranu gde je učestvovao u razgovoru na temu svoje profesije. Ovo pojavljivanje dolazi nakon što je Dep tokom dana prisustvovao projekciji svoje nove TV serije "Pufins" na još jednom događaju na crvenom tepihu.

To je poslednji profesionalni potez kontroverzne zvezde, koja je nedavno tvrdila da je njegovoj karijeri naneta šteta širenjem 'kulture otkazivanja'.

Dep je ranije tvrdio da je žrtva kulture otkazivanja, upozoravajucći da "niko nije siguran" i pozivajucći pogođene da se "zauzmu" za sebe.

Njegova bivša supruga Amber Herd podnijela je zahev za razvod braka 2016. godine, optužujući ga za verbalno i fizičko zlostavljanje, a ona je svjedočila u Londonu.

Govorecći u španskom gradu San Sebastijanu, prije nego što je prošlog mjeseca primio počasnu nagradu na filmskom festivalu, rekao je da je situacija "izmakla kontroli".

U julu 2020. izgubio je slučaj na Višem sudu u Londonu, nakon što su ga novine "The sun" opisale kao "batinaša supruge", a on ih tužio.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana