Хејли Бибер одговорила критичарима на “Инстаграму” да је срећна

Глас Српске
Хејли Бибер одговорила критичарима на “Инстаграму” да је срећна

Хејли Бибер, донедавно Болдвин, обратила се путем “Инстаграма” свима који су критиковали њен брак с Џастином Бибером казавши како људи морају престати да осуђују једни друге јер је свијет већ препун мржње и бола.

Она цијелу седмицу није ништа објављивала на друштвеним мрежама и, судећи према њеним ријечима, то јој је пријало.

- Не пратити “Инстаграм” је најбоља ствар икада. Кад год узмем паузу, осјећам се много боље и срећније. Истог секунда кад се вратим на “Инстаграм”, постанем тужна и анксиозна. Молим вас, немојте ме погрешно схватити, “Инстаграм” је невјероватан алат и одличан начин да останете у контакту и интеракцији с другима. Међутим, негативност вришти тако гласно. Тешко је усредсриједити се на вашу добробит и ментално здравље када сваки пут када отворите “Инстаграм” неко разбија ваш посао, вашу везу или, у суштини, било које ствари у вашем животу које су позитивне. Једноставно, не вјерујем да смо позвани да живимо живот гдје смо толико заробљени у мишљењима странаца о нечему што нису они урадили - написала је Биберова.

Популарна манекенка истакла је како неће дозволити да се осјећа лоше због коментара критичара.

- Морамо направити корак уназад и схватити да морамо пружати више љубави и охрабрења једни другима, умјесто што непрекидно рушимо и осуђујемо људе. Нећу дозволити да се осјећам као да радим нешто погрешно само зато што уживам у животу и што сам срећна. У овом свијету има довољно мржње и бола и посљедње што нам је потребно је још више негативности, мржње и подјела - закључила је Биберова.

Подсјећамо, двадесетједногодишња манекенка се за познатог канадског пјевача удала у септембру након вишемјесечних гласина о вјеридби и вјенчању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана