Hejli Biber odgovorila kritičarima na “Instagramu” da je srećna

Glas Srpske
Hejli Biber odgovorila kritičarima na “Instagramu” da je srećna

Hejli Biber, donedavno Boldvin, obratila se putem “Instagrama” svima koji su kritikovali njen brak s Džastinom Biberom kazavši kako ljudi moraju prestati da osuđuju jedni druge jer je svijet već prepun mržnje i bola.

Ona cijelu sedmicu nije ništa objavljivala na društvenim mrežama i, sudeći prema njenim riječima, to joj je prijalo.

- Ne pratiti “Instagram” je najbolja stvar ikada. Kad god uzmem pauzu, osjećam se mnogo bolje i srećnije. Istog sekunda kad se vratim na “Instagram”, postanem tužna i anksiozna. Molim vas, nemojte me pogrešno shvatiti, “Instagram” je nevjerovatan alat i odličan način da ostanete u kontaktu i interakciji s drugima. Međutim, negativnost vrišti tako glasno. Teško je usredsrijediti se na vašu dobrobit i mentalno zdravlje kada svaki put kada otvorite “Instagram” neko razbija vaš posao, vašu vezu ili, u suštini, bilo koje stvari u vašem životu koje su pozitivne. Jednostavno, ne vjerujem da smo pozvani da živimo život gdje smo toliko zarobljeni u mišljenjima stranaca o nečemu što nisu oni uradili - napisala je Biberova.

Popularna manekenka istakla je kako neće dozvoliti da se osjeća loše zbog komentara kritičara.

- Moramo napraviti korak unazad i shvatiti da moramo pružati više ljubavi i ohrabrenja jedni drugima, umjesto što neprekidno rušimo i osuđujemo ljude. Neću dozvoliti da se osjećam kao da radim nešto pogrešno samo zato što uživam u životu i što sam srećna. U ovom svijetu ima dovoljno mržnje i bola i posljednje što nam je potrebno je još više negativnosti, mržnje i podjela - zaključila je Biberova.

Podsjećamo, dvadesetjednogodišnja manekenka se za poznatog kanadskog pjevača udala u septembru nakon višemjesečnih glasina o vjeridbi i vjenčanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana