Харис и Мелина одвојено ишли на одморе док су били у браку

GS
Foto: Blic

Модна дизајнерка Мелина Џиновић експресно се развела од фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од двије деценије била у љубави, а 10 година у браку.

Из породичне виле се одавно иселила, о чему је Харис у више наврата јавно причао, а о њиховом односу јавност не престаје да бруји.

Мелина и Харис су се вјенчали 2014. године, па су одмах послије тога заједно ишли на крстарење. Међутим, послије крстарења Мелина Џиновић је отишла у Црну Гору без Харија, како му је тепала.

– Хари је морао да ради, тако да није могао да буде са мном и дјецом. Одавде одмах идемо за Миконос – говорила је тада Мелина.

Креаторка је отворено причала како Харис подноси то што одморе знају да проводе одвојено.

– Хари није љубоморан, а нисам ни ја – истицала је она.

– У браку сам од 26. маја 2003. године, ако мене питате. Наше ступање у брак је чиста формалност, а како Хари и ја волимо да направимо славље, то је био разлог више да се добро проведемо. Испада да смо се забављали 12 година, а ми имамо велику дјецу! – говорила је Мелина.

Подсјећања ради, Харис Џиновић је у великој исповијести открио да су Мелина и он спавали у одвојеним собама и састајали се само за интимне односе, преноси Блиц.

Након тих изјава, Мелина Џиновић је упала у кућу и Харис је одмах пријавио полицији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана