Haris i Melina odvojeno išli na odmore dok su bili u braku

GS
Foto: Blic

Modna dizajnerka Melina Džinović ekspresno se razvela od folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dvije decenije bila u ljubavi, a 10 godina u braku.

Iz porodične vile se odavno iselila, o čemu je Haris u više navrata javno pričao, a o njihovom odnosu javnost ne prestaje da bruji.

Melina i Haris su se vjenčali 2014. godine, pa su odmah poslije toga zajedno išli na krstarenje. Međutim, poslije krstarenja Melina Džinović je otišla u Crnu Goru bez Harija, kako mu je tepala.

– Hari je morao da radi, tako da nije mogao da bude sa mnom i djecom. Odavde odmah idemo za Mikonos – govorila je tada Melina.

Kreatorka je otvoreno pričala kako Haris podnosi to što odmore znaju da provode odvojeno.

– Hari nije ljubomoran, a nisam ni ja – isticala je ona.

– U braku sam od 26. maja 2003. godine, ako mene pitate. Naše stupanje u brak je čista formalnost, a kako Hari i ja volimo da napravimo slavlje, to je bio razlog više da se dobro provedemo. Ispada da smo se zabavljali 12 godina, a mi imamo veliku djecu! – govorila je Melina.

Podsjećanja radi, Haris Džinović je u velikoj ispovijesti otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose, prenosi Blic.

Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana