Харис Џиновић "поткачио" бившу супругу: Она је дјелимично позната

Агенције
Foto: Агенције

Пјевач Харис Џиновић након 22 године брака растао се од доскорашње супруге Мелине, а послије краткорочне медијске илегале проговорио је о разводу.

Харис се огласио, те истакао како се осјећа након развода брака, али и искористио прилику да поткачи бившу супругу Мелину.

- Не чујем ништа и ништа ме не занима. Признаћу још једну стару изреку: "Што вас не убије, то вас ојача". Према томе, из једне сам битке изашао жив и здрав, нисам изгубио у тој бици, тако да сам изашао јачи. То ми је мотивација за све, мотивација за живот - рекао је Харис, па додао:

- То би требало да буде приватност, али ја сам познат човјек и госпођица дјелимично, према томе... - рекао је Харис Џиновић.

Подсјетимо, Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину, а у брачне воде ступили су 12 година касније. Харис је недавно открио да је Мелина потенцирала на разводу брака.

- Немојте ме ништа о разводу, то питајте Мелину, она је мене оставила, нисам ја њу, према томе она зна све - истакао је пјевач, пише Блиц.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана