Haris Džinović "potkačio" bivšu suprugu: Ona je djelimično poznata

Agencije
Foto: Agencije

Pjevač Haris Džinović nakon 22 godine braka rastao se od doskorašnje supruge Meline, a poslije kratkoročne medijske ilegale progovorio je o razvodu.

Haris se oglasio, te istakao kako se osjeća nakon razvoda braka, ali i iskoristio priliku da potkači bivšu suprugu Melinu.

- Ne čujem ništa i ništa me ne zanima. Priznaću još jednu staru izreku: "Što vas ne ubije, to vas ojača". Prema tome, iz jedne sam bitke izašao živ i zdrav, nisam izgubio u toj bici, tako da sam izašao jači. To mi je motivacija za sve, motivacija za život - rekao je Haris, pa dodao:

- To bi trebalo da bude privatnost, ali ja sam poznat čovjek i gospođica djelimično, prema tome... - rekao je Haris Džinović.

Podsjetimo, Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, a u bračne vode stupili su 12 godina kasnije. Haris je nedavno otkrio da je Melina potencirala na razvodu braka.

- Nemojte me ništa o razvodu, to pitajte Melinu, ona je mene ostavila, nisam ja nju, prema tome ona zna sve - istakao je pjevač, piše Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana