“Гучијеве жене” љуте на Ал Паћина, Леди Гагу, Џареда Лета

Г.С.
“Гучијеве жене” љуте на Ал Паћина, Леди Гагу, Џареда Лета

Патриција Гучи, насљедница дизајнерске породице, проговорила о својим утисцима о филму “House of Gucci”. Чини се како звијездана глумачка постава, у којој је и Ал Паћино, није импресионирала Патрицију.

“Разочарани смо ониме што смо досад видјели”, рекла је. “Краду идентитет породици како би зарадили. Наша породица има идентитет и право на приватност. Можемо причати о свему, али постоји граница која се не смије прећи.”

“Мој деда је био веома згодан мушкарац, као и сви из породице Гучи, врло висок, елегантан и имао је плаве очи. Глуми га Ал Паћино, који није баш висок, а фотографија коју смо видјели приказује га дебелог, ниског, са залисцима и јако ружног. Срамота је јер уопште не личи на њега”, рекла је и додала како је Џаред Лето “грозно одиграо улогу њеног оца”. “Још увијек сам увређена”, завршила је.

Незадовољна филмом је и Патриција Ређани, позната и као Црна Удовица, која је 2016. године изашла из затвора. Наиме, добила је затворску казну у трајању од 26 година због умијешаности у убиство сопственог мужа Мауриција Гучија, који је породични бренд 1993. године продао за нешто више од милијарду долара.

Његова одлука никако није усрећила Патрицију Ређани, а свему је претходила и Маурицијева превара и његов одлазак из породице с млађом љубавницом.

“Нервира ме чињеница да ме глуми Леди Гага, која је била толико безобзирна и безосјећајна да није дошла ни да ме упозна”, рекла је Патриција Ређани.

Иначе, “House of Gucci” Ридлија Скота у биоскопе би требало да стигне крајем ове године, пише “Базфид” (BuzzFeed).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана