Господин Савршени изабрао Бањалучанку: Станкица Стојановић побједница ријалитија за парове

Агенције
Foto: Агенције

БАЊАЛУКА - Бањалучанка Станкица Стојановић побједница је ријалитија "Господин Савршени", чија је финална епизода приказана синоћ на хрватској РТЛ телевизији.

Модна стилистица из Бањалуке изборила се за срце Сплићанина Тонија Шћулца, а у финалу се нашла с Каролином Љиљак, Хрватицом која је одрасла у Италији.

 "Не могу вјеровати да стојим испред такве жене".Хвала ти што си ми допустила да ти се приближим - рекао је Тони Станкици у финалној емисији, додавши да не може да замисли живот без ње.

Станкица је касније рекла да јој је свеједно гдје ће да живе.

" Може и на крају свијета" - казала је Бањалучанка.

У финалу "Господина Савршеног", након посљедњих састанака, прва је до њега дошла Каролина. Тони јој је упутио комплименте, али јој је одмах рекао и да његово срце припада другој.

 Емоције су ту, предивне и потпуно су ненадане, нисам мислила да ћу уопште доћи до тога и мислим да он то зна - рекла је Каролина, која је била прилично сигурна у да ће одлука пасти на њу.

Тони је нагласио да је њихова прича била бајковита те да ће цијели живот памтити то што су доживјели, али одмах јој је рекао своју одлуку.

"Али сад морам бити искрен и морам ти рећи да моје срце припада другој" - казао је Тони.

Каролина то није очекивала, али му је захвалила на свему.

- Драго ми је што сам нашла добру особу која разумије и која ми је дала подршку да могу себе још више упознати - рекла је Каролина. Одмах потом дошла је Станкица.

"Цијела ова наша прича је од самог почетка у мојим очима била савршена и ништа не бих промијенио. Ти си савршена жена у коју сам се заљубио до ушију и без које више једноставно не могу замислити живот! Моје срце припада теби и наша прича почиње сада.Ово је више од онога по што сам дошао и ја сам најсретнији човјек" - рекао је Тони Станкици, дао јој ружу и страствено су се пољубили. На крају је Тони казао "Сплит, Бањалука, гдје год."

Додао је да не сумња да се неће снаћи било гдје и да сматра како има "савршену особу поред себе".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана