Gospodin Savršeni izabrao Banjalučanku: Stankica Stojanović pobjednica rijalitija za parove

Agencije
Foto: Agencije

BANjALUKA - Banjalučanka Stankica Stojanović pobjednica je rijalitija "Gospodin Savršeni", čija je finalna epizoda prikazana sinoć na hrvatskoj RTL televiziji.

Modna stilistica iz Banjaluke izborila se za srce Splićanina Tonija Šćulca, a u finalu se našla s Karolinom Ljiljak, Hrvaticom koja je odrasla u Italiji.

 "Ne mogu vjerovati da stojim ispred takve žene".Hvala ti što si mi dopustila da ti se približim - rekao je Toni Stankici u finalnoj emisiji, dodavši da ne može da zamisli život bez nje.

Stankica je kasnije rekla da joj je svejedno gdje će da žive.

" Može i na kraju svijeta" - kazala je Banjalučanka.

U finalu "Gospodina Savršenog", nakon posljednjih sastanaka, prva je do njega došla Karolina. Toni joj je uputio komplimente, ali joj je odmah rekao i da njegovo srce pripada drugoj.

 Emocije su tu, predivne i potpuno su nenadane, nisam mislila da ću uopšte doći do toga i mislim da on to zna - rekla je Karolina, koja je bila prilično sigurna u da će odluka pasti na nju.

Toni je naglasio da je njihova priča bila bajkovita te da će cijeli život pamtiti to što su doživjeli, ali odmah joj je rekao svoju odluku.

"Ali sad moram biti iskren i moram ti reći da moje srce pripada drugoj" - kazao je Toni.

Karolina to nije očekivala, ali mu je zahvalila na svemu.

- Drago mi je što sam našla dobru osobu koja razumije i koja mi je dala podršku da mogu sebe još više upoznati - rekla je Karolina. Odmah potom došla je Stankica.

"Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sada.Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek" - rekao je Toni Stankici, dao joj ružu i strastveno su se poljubili. Na kraju je Toni kazao "Split, Banjaluka, gdje god."

Dodao je da ne sumnja da se neće snaći bilo gdje i da smatra kako ima "savršenu osobu pored sebe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana