Гоца Тржан тужила бившег мужа: “Његов поступак ће га стрпати у затвор”

Агенције
Гоца Тржан тужила бившег мужа: “Његов поступак ће га стрпати у затвор”

Пјевачица Гоца Тржан тужила је бившег мужа Ивана Маринковића са којим има кћерку Лену због тога што јој не плаћа алиментацију.

Пјевачица је признала да Маринковићу неће дати никакав новац и да само тражи права свог дјетета.

“Држава би требало да направи фонд за самохране мајке које не успевају да наплате дуговања од очева”, рекла је Гоца.

Пјевачица од развода, 2011. године од Ивана није добила никакву помоћ за кћерку, па ни алиментацију која је прописана законом.

“Тако је, ниједну уплату од Ивана Маринковића, и те тужне приче да ја хоћу њему да узмем нешто јесу глупости на које наседају крезаве особе које мисле да паре требају мени, а заправо то су паре нашег детета. Од тих прича ми се повраћа. Камата иде сваке године и ја планирам то да наплатим. Не пада ми на памет да ишта опростим, јер мени нико ништа у животу није опростио нити дао, већ све што имам крваво сам зарадила и крваво заслужила. Према томе - не праштам ништа”, изјавила је Гоца.

Пјевачица истиче да се са Иваном никада не би видела да немају дијете и да ће се за своју ћкерку и њена права борити до краја.

“Наравно, нећу га ја стрпати у затвор, већ његов поступак. Ако не плаћаш Инфостан, дођу извршитељи и наплате шта си дужан. Е, па, што моје дете има мање право? Све жене треба да дају пример свом детету како да се сутра бори за себе - ако дигнеш руке и попустиш и не тражиш право, онда дајеш пример деци да неко може да их малтретира, а то није у реду”, закључила је Гоца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана