Goca Tržan tužila bivšeg muža: “Njegov postupak će ga strpati u zatvor”

Agencije
Goca Tržan tužila bivšeg muža: “Njegov postupak će ga strpati u zatvor”

Pjevačica Goca Tržan tužila je bivšeg muža Ivana Marinkovića sa kojim ima kćerku Lenu zbog toga što joj ne plaća alimentaciju.

Pjevačica je priznala da Marinkoviću neće dati nikakav novac i da samo traži prava svog djeteta.

“Država bi trebalo da napravi fond za samohrane majke koje ne uspevaju da naplate dugovanja od očeva”, rekla je Goca.

Pjevačica od razvoda, 2011. godine od Ivana nije dobila nikakvu pomoć za kćerku, pa ni alimentaciju koja je propisana zakonom.

“Tako je, nijednu uplatu od Ivana Marinkovića, i te tužne priče da ja hoću njemu da uzmem nešto jesu gluposti na koje nasedaju krezave osobe koje misle da pare trebaju meni, a zapravo to su pare našeg deteta. Od tih priča mi se povraća. Kamata ide svake godine i ja planiram to da naplatim. Ne pada mi na pamet da išta oprostim, jer meni niko ništa u životu nije oprostio niti dao, već sve što imam krvavo sam zaradila i krvavo zaslužila. Prema tome - ne praštam ništa”, izjavila je Goca.

Pjevačica ističe da se sa Ivanom nikada ne bi videla da nemaju dijete i da će se za svoju ćkerku i njena prava boriti do kraja.

“Naravno, neću ga ja strpati u zatvor, već njegov postupak. Ako ne plaćaš Infostan, dođu izvršitelji i naplate šta si dužan. E, pa, što moje dete ima manje pravo? Sve žene treba da daju primer svom detetu kako da se sutra bori za sebe - ako digneš ruke i popustiš i ne tražiš pravo, onda daješ primer deci da neko može da ih maltretira, a to nije u redu”, zaključila je Goca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana