Глумица ужива у љубави са партнером

Агенције
Глумица ужива у љубави са партнером

Глумица Пенелопе Круз (45) присуствовала је Филмском фестивалу у Венецији и одушевила све својим изгледом.

Она је блистала на црвеном тепиху у неколико дизајнерских креација које је одабрала за овај фестивал. Са њом се међутим није појавио њен супруг, глумац Хавијер Бардем (50), са којим је ова љепотица у браку од 2010. године.

Иако се о њиховом браку мало зна, оно најважније је свима добро познато. Лијепа глумица и шармантни глумац заједно су од 2007. године, а од тада до данас готово да нема скандала који се везују за њих двоје, или их они добро скривају.

У браку су добили сина Леа, који је рођен 2011. године, и ћерку Луну која је рођена 2013. године.

Папараци су за све ове године заједничког живота успјели да их сликају са дјецом само неколико пута, што је за холивудске стандарде заиста мало, посебно када си звијезда А продукције.

Иако су у љубави од 2007. године, Пенелопе и Хавијер су своју љубав потврдили заједничким појављивањем на додјели Гоја награда, Шпанске академије филмске умјетности, које се још називају и шпанским Оскаром.

“Дијелим ову срећу са својом партнерком, пријатељем, љубављу, Пенелопе. Пуно тога ти дугујем и волим те”, поручио јој је тада јавно маркантни Хавијер преузимајући награду за најбољег глумца.

Био је то веома риедак случај јавног показивања емоција.

Прије Хавијера Бардема, Пенелопе Круз је била у љубави са глумцем Томом Крузом, за кога се спекулише да га је оставила због његове опседнутости контроверзном сајентологијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана