Glumica uživa u ljubavi sa partnerom

Agencije
Glumica uživa u ljubavi sa partnerom
Glumica uživa u ljubavi sa partnerom

Glumica Penelope Kruz (45) prisustvovala je Filmskom festivalu u Veneciji i oduševila sve svojim izgledom.

Ona je blistala na crvenom tepihu u nekoliko dizajnerskih kreacija koje je odabrala za ovaj festival. Sa njom se međutim nije pojavio njen suprug, glumac Havijer Bardem (50), sa kojim je ova ljepotica u braku od 2010. godine.

Iako se o njihovom braku malo zna, ono najvažnije je svima dobro poznato. Lijepa glumica i šarmantni glumac zajedno su od 2007. godine, a od tada do danas gotovo da nema skandala koji se vezuju za njih dvoje, ili ih oni dobro skrivaju.

U braku su dobili sina Lea, koji je rođen 2011. godine, i ćerku Lunu koja je rođena 2013. godine.

Paparaci su za sve ove godine zajedničkog života uspjeli da ih slikaju sa djecom samo nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo, posebno kada si zvijezda A produkcije.

Iako su u ljubavi od 2007. godine, Penelope i Havijer su svoju ljubav potvrdili zajedničkim pojavljivanjem na dodjeli Goja nagrada, Španske akademije filmske umjetnosti, koje se još nazivaju i španskim Oskarom.

“Dijelim ovu sreću sa svojom partnerkom, prijateljem, ljubavlju, Penelope. Puno toga ti dugujem i volim te”, poručio joj je tada javno markantni Havijer preuzimajući nagradu za najboljeg glumca.

Bio je to veoma riedak slučaj javnog pokazivanja emocija.

Prije Havijera Bardema, Penelope Kruz je bila u ljubavi sa glumcem Tomom Kruzom, za koga se spekuliše da ga je ostavila zbog njegove opsednutosti kontroverznom sajentologijom.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana