Глумица тврди да ју је Мерилин Менсон силовао у споту за пјесму "Heart-Shaped Glasses"

Б92
Foto: Принтскрин

Глумица Еван Рејчел Вуд оптужила је рок музичара Мерилина Менсона да ју је силовао на снимању музичког спота за његов сингл "Heart-Shaped Glasses" из 2007.

У новом документарцу о њеном животу и каријери - "Phoenix Rising", који је премијерно приказан на филмском фестивалу Sundance 2022. године, Вуд је рекла да је током раније коментарисане "симулиране сцене секса", Менсон је "стварно почео да пенетрира" у њу када су се камере укључиле.

"Никада нисам пристала на то", рекла је. Вуд тврди да су јој давали да пије апсинт на снимању видео спота, у којем глуми лик који изгледа као Лолита, и да је једва била свјесна да би могла да приговори због Менсонових наводних поступака.

Додала је и да никада у животу није била на тако непрофесионалном сету, рекавши да је то био "потпуни хаос" и да се није осјећала сигурно.

"Нико није пазио на мене", истакла је Вуд. Рекла је да се због наводног инцидента осјећала "одвратно" и као да је урадила нешто срамотно.

"Била сам приморана на комерцијални сексуални чин под лажном тврдњом. Тада је почињен први злочин против мене и у суштини сам била силована пред камером".

Она је рекла да јој је Менсон дао "заиста јасна" упутства како треба да опише видео новинарима: "Требало је да кажем људима да смо се лијепо, романтично провели и ништа од тога није била истина", каже она.

"Али плашила сам се да урадим било шта што би на било који начин узнемирило Брајана. Видео је био само почетак насиља које је ескалирало током везе", испричала је Вудс.

Она је раније оптужила Менсона, са којим је била у вези од 2007. до 2010. године, да ју је злостављао док је била тинејџерка. Када су се упознали 2006. године, она је имала 18, а он 38 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана