Glumica tvrdi da ju je Merilin Menson silovao u spotu za pjesmu "Heart-Shaped Glasses"

B92
Foto: Printskrin

Glumica Evan Rejčel Vud optužila je rok muzičara Merilina Mensona da ju je silovao na snimanju muzičkog spota za njegov singl "Heart-Shaped Glasses" iz 2007.

U novom dokumentarcu o njenom životu i karijeri - "Phoenix Rising", koji je premijerno prikazan na filmskom festivalu Sundance 2022. godine, Vud je rekla da je tokom ranije komentarisane "simulirane scene seksa", Menson je "stvarno počeo da penetrira" u nju kada su se kamere uključile.

"Nikada nisam pristala na to", rekla je. Vud tvrdi da su joj davali da pije apsint na snimanju video spota, u kojem glumi lik koji izgleda kao Lolita, i da je jedva bila svjesna da bi mogla da prigovori zbog Mensonovih navodnih postupaka.

Dodala je i da nikada u životu nije bila na tako neprofesionalnom setu, rekavši da je to bio "potpuni haos" i da se nije osjećala sigurno.

"Niko nije pazio na mene", istakla je Vud. Rekla je da se zbog navodnog incidenta osjećala "odvratno" i kao da je uradila nešto sramotno.

"Bila sam primorana na komercijalni seksualni čin pod lažnom tvrdnjom. Tada je počinjen prvi zločin protiv mene i u suštini sam bila silovana pred kamerom".

Ona je rekla da joj je Menson dao "zaista jasna" uputstva kako treba da opiše video novinarima: "Trebalo je da kažem ljudima da smo se lijepo, romantično proveli i ništa od toga nije bila istina", kaže ona.

"Ali plašila sam se da uradim bilo šta što bi na bilo koji način uznemirilo Brajana. Video je bio samo početak nasilja koje je eskaliralo tokom veze", ispričala je Vuds.

Ona je ranije optužila Mensona, sa kojim je bila u vezi od 2007. do 2010. godine, da ju je zlostavljao dok je bila tinejdžerka. Kada su se upoznali 2006. godine, ona je imala 18, a on 38 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana