Глумцу осам година робије, објављен снимак удеса који је изазвао

Г.С.
Глумцу осам година робије, објављен снимак удеса који је изазвао

Михаил Јефремов, један од највећих и најпознатијих руских глумаца, осуђен је на осам година затвора због саобраћајне несреће коју је проузроковао у алкохолисаном стању.

 

 

Страшан судар догодио се 8. јуна када је Јефремов са својим Јееп Цхерокеејем прешао у супротан смјер и фронтално се забио у доставно возило. Глумцу након судара није било ништа, али нажалост, те среће није био возач другог возила који је погинуо на мјесту догађаја.

Јефремов је био толико пијан да је једва изашао из свог смрсканог аутомобила. "Руссиа Тодаy" је тада објавила снимак одмах послије несреће када је неко упитао глумца је ли пијан.

"Да....", једва је проциједио.

На почетку суђења Јефремов је рекао да није крив, али је с временом промијенио исказ. Казна за ово кривично дјело у Русији је 11 година, али судија Абрамова му се ипак одлучила мало смиловати, те га је послала у затвор на осам година.

Јефремову свакако у прилог није ишла чињеница да је чак трипут мијењао исказ, а у једном тренутку његови адвокати су довели свједока који је тврдио да је глумац сједио на мјесту сувозача.

Михаил Јефремов је иначе велика фаца у Русији, глумац који је зарадио толико награда да их више нема гдје држати, а добио је и разна државна признања. Међутим, наводи се да посљедњих година не снима превише и познатији је по критикама руске власти, али и скандалозном приватном животу, преноси "Јутарњи.хр".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана