Глумац којег Срби обожавају стигао до 180 кила послије развода, а копија бивше вратила га је у живот

Г.С.
Глумац којег Срби обожавају стигао до 180 кила послије развода, а копија бивше вратила га је у живот

Славни глумац Расел Кроу проживљава најбоље дане откако је у вези с 26 година млађом Бритни Териот.

Судећи по њеним објавама пронашли су и заједнички хоби па док одржава концерте, она му је бек вокал. Глумац не крије да му је музика страст, а срећан је и што има подршку партнерке која му је вратила вјеру у љубав након развода.

Расел је провео 15 година у љубави с аустралијском глумицом Данијел Спенсер, а вијест о њиховом разводу шокирала је обожаваоце јер није било никаквих назнака да међу њима има проблема.

Данијел је касније проговорила о разлозима њиховог брачног слома.

 „Завршиш на мјесту на којем нисте пријатељи, не можете бити ту за дјецу нити радити ствари попут одлазака на премијере, заједничког слављења Божића, или било што што је важно дјеци. Мислим да је то заиста тужно мјесто за крај. Имамо много поштовања једно за друго и сматрамо се пријатељима. Веза се завршила, али не и пријатељство", нагласила је.

Иако су одлуку о разводу донијели заједнички, наводно је Данијел та која је прва потегла ту тему, што је глумцу тешко пало.

Након развода Расел је догурао до чак 180 килограма. Љубав према Бритни помогла му је да скине вишак килограма. У једном тренутку су се појавиле и гласине да су се вјенчали у тајности, јер су папараци усликали прстен на њеној руци. О томе се никада нису оглашавали, а своју љубав држе даље од очију јавности.

Иначе, занимљиво је да Бритни јако личи на Данијел – очигледно је да Расел има тип.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана