Glumac kojeg Srbi obožavaju stigao do 180 kila poslije razvoda, a kopija bivše vratila ga je u život

G.S.
Glumac kojeg Srbi obožavaju stigao do 180 kila poslije razvoda, a kopija bivše vratila ga je u život

Slavni glumac Rasel Krou proživljava najbolje dane otkako je u vezi s 26 godina mlađom Britni Teriot.

Sudeći po njenim objavama pronašli su i zajednički hobi pa dok održava koncerte, ona mu je bek vokal. Glumac ne krije da mu je muzika strast, a srećan je i što ima podršku partnerke koja mu je vratila vjeru u ljubav nakon razvoda.

Rasel je proveo 15 godina u ljubavi s australijskom glumicom Danijel Spenser, a vijest o njihovom razvodu šokirala je obožavaoce jer nije bilo nikakvih naznaka da među njima ima problema.

Danijel je kasnije progovorila o razlozima njihovog bračnog sloma.

 „Završiš na mjestu na kojem niste prijatelji, ne možete biti tu za djecu niti raditi stvari poput odlazaka na premijere, zajedničkog slavljenja Božića, ili bilo što što je važno djeci. Mislim da je to zaista tužno mjesto za kraj. Imamo mnogo poštovanja jedno za drugo i smatramo se prijateljima. Veza se završila, ali ne i prijateljstvo", naglasila je.

Iako su odluku o razvodu donijeli zajednički, navodno je Danijel ta koja je prva potegla tu temu, što je glumcu teško palo.

Nakon razvoda Rasel je dogurao do čak 180 kilograma. Ljubav prema Britni pomogla mu je da skine višak kilograma. U jednom trenutku su se pojavile i glasine da su se vjenčali u tajnosti, jer su paparaci uslikali prsten na njenoj ruci. O tome se nikada nisu oglašavali, a svoju ljubav drže dalje od očiju javnosti.

Inače, zanimljivo je da Britni jako liči na Danijel – očigledno je da Rasel ima tip.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana